Ny ledning inom Aberdeens svenska fastighetsverksamhet

- Group

Joakim Nordblad och Jonas Östlund har utsetts till Head of Direct Property Sweden respektive Deputy Head of Direct Property Sweden hos Aberdeen Asset Management.

Tillsammans kommer de att ansvara för att utveckla och expandera verksamheten i Sverige samt leda det svenska teamet. Affärsområdet Direct Property omfattar fond- och tillgångsförvaltning inklusive transaktioner. Både Joakim Nordblad och Jonas Östlund har lång erfarenhet från fastighetsbranschen. De har under de senaste 20 åren haft en rad befattningar inom fond- och tillgångsförvaltning och har varit på Aberdeen Asset Management sedan 1999 respektive 2000.

– Utnämningen av Joakim och Jonas till dessa ledande positioner reflekterar deras ställning inom den svenska verksamheten. De kommer att leda det lokala teamet i deras arbete med befintliga kunder samt fokusera på att expandera verksamheten i Sverige och övriga Norden, säger Andrew Creighton, Head of Direct Property Europe hos Aberdeen Asset Management.

Parallellt med det nya uppdraget kommer Joakim Nordblad även att fortsätta i sin roll som Fund Manager för Aberdeen Swedish Balanced Property Fund och Jonas Östlund kommer att fortsätta som Head of Asset Management, Property.

För mer information, vänligen kontakta:

Joakim Nordblad
Head of Direct Property, Sweden
Aberdeen Asset Management
Tel: +46 8 412 8041
Mob: +46 70 668 80 41
E-post: joakim.nordblad@aberdeen-asset.com

Karin Hjertén
Marketing Manager – Sweden & Denmark
Aberdeen Asset Management
Tel: +46 8412 80 78
Mob: +46 761 016 778
E-post: karin.hjerten@aberdeen-asset.com